X-Fittt Gecombineerde Leefstijl Interventie

Wij kunnen je helpen! Onder deskundige begeleiding van een leefstijlcoach, een beweegprofessional en eventueel andere betrokken professionals zoals huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten. Het X-Fittt programma is ontwikkeld in samenwerking met gemeenten, zorgverzekeraars, beweegaanbieders, Kenniscentrum Sport en NL Actief.

Lees hier alles over het programma en meld je aan.

Wat houdt X-Fittt GLI in? 

X-Fittt GLI is een leefstijlcoachprogramma dat volledig vergoed wordt vanuit de basisverzekering, zonder eigen risico! Met andere woorden; deelname aan X-Fittt GLI kost je niets. X-Fittt GLI is een programma waarin je door jouw persoonlijke leefstijlcoach geholpen wordt met de combinatie van gezonder eten, voldoende bewegen en de gedragsverandering die nodig is.

Denk hierbij aan alle factoren die invloed hebben op jouw leefstijl, te weinig slaap, stress, alcohol, roken etc. Het voornaamste doel daarbij is het werken naar een gezond gewicht en daarna op gewicht blijven. We halen het JOJO effect eruit.

Het programma bestaat uit één op één gesprekken met de leefstijlcoach, online begeleiding o.a. via whatsapp. Groepsworkshops met verschillende thema’s zoals voeding, bewegen, verslaving en gedragsverandering. Voedingslijst met handige app en sporten onder begeleiding.  

Duur van het programma 

Het programma X-Fittt GLI duurt twee jaar. Het eerste jaar staat in het teken van begeleiding. Het tweede jaar is vooral gericht op terugvalpreventie en onderhoud. Wij koppelen dit programma aan een sportabonnement in ons centrum. Dus voor jou als lid geldt: Je betaalt alleen voor het sporten, maar krijgt alle begeleiding er gratis bij! Tijdens het bewegingstraject krijg je ook één op één begeleiding van de beweegcoach en lessen in groepsverband. 

Voorwaarden programma

Iedereen boven de 16 jaar met een mate van overgewicht (BMI hoger dan 25) kan meedoen. Twijfel je of je in aanmerking komt? Plan dan een afspraak in bij onze leefstijlcoach Petra voor een adviesgesprek

Jouw voordelen met X-Fittt

  • Met vergoeding door de Basisverzekering
  • Een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en meer weerstand
  • Jouw eigen leefstijlcoach
  • Een beweegcoach
  • 2 jarig traject met terugvalpreventie en onderhoud

Onze leefstijlcoach

Hi, ik ben Petra! Vanaf april ben ik bij Health Club Jordaan aanwezig als leefstijlcoach en verzorg ik de X-Fittt leefstijlinterventie. Ik sta voor gebalanceerde gewoontes rondom je voeding, beweging, slaap, ontspanning, en andere leefstijlgewoontes. 

Als ik niet voor X-Fittt aan het werk ben, werk ik in mijn eigen leefstijlcoachingspraktijk, hike ik de wereld rond (ooit loop ik het Jordan Trail!), lees ik allerlei boeken, sta ik zelf te trainen in de sportschool, of breng ik tijd door met mijn favoriete mensen. 

Wil je meer weten over X-Fittt of leefstijlcoaching? Stuur me een emailtje op petra@x-fittt.nl of spreek me aan in de club! Ik ben op maandag aanwezig van 12u tot 20.30u!

Petra Kindts

Leefstijlcoach X-Fittt

Start nu met een gezonder leven!

Laat je contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
    Health Club Jordaan 2023 - Ook een website laten maken?