LOCATIE: Start bij de ingang van het Vondelpark

Voor wie: Gevorderden starten om 19.15, en beginners om 20.15. Roel ( personal trainer en thriathleet ) zal tijdens de intake bespreken met welke les je meedoet.

Hoe geef je je op: Stuur ons een mailtje: info@healthclubjordaan.nl of vul het formulier in bij de balie.

 

Heb je altijd al willen starten met hardlopen, wil je al een tijdje je conditie verbeteren of ben je op zoek naar die runners high? Health Club Jordaan gaat dit jaar naar de Dam tot Damloop 2024 en jij kan met ons mee! En om je daarvoor klaar te stomen krijg je professionele begeleiding door personal trainer en thriathleet Roel. Hij is sinds 2000 werkzaam in de gezondheids- en fitnessbranche en met zijn jarenlange ervaring zorgt hij ervoor dat je tijdens je work-outs wordt uitgedaagd en je doelen behaald.

 

Je start met een korte intake met Roel voor het vaststellen van je doel, huidiges hape, sportverleden, blessures e.d. Elke 8 weken krijg je een conditietest om te kijken waar je staat en hoeveel progressie er geboekt is. Ook krijg je een persoonlijk schema van Roel mee voor de rest van de week. Daarnaast monitort hij je trainingen via de Strava app om te kijken hoe het gaat.

Health Club Jordaan 2024 - Ook een website laten maken?