Fitness voor iedereen

Je kunt je lol op met ruim 450m2 aan gewichten, cardio- en krachttoestellen en trainingsmaterialen zoals sandbags, de s-drive loopband en onze bootybuilder. Onze ervaren brede Harry’s, oftewel de trainers, voorzien je graag van deskundig advies of als je wat motivatie nodig hebt: een schop onder je kont.

Als je lid bent krijg je trouwens altijd gratis periodieke fitnessbegeleiding. We meten je lichaamssamenstelling en helpen je aan een persoonlijk trainingsschema. En wil je meer? Dan kan je terecht bij onze personal trainers.

Groepsles met je gappies

Tijdens onze groepslessen komen al je spiergroepen aan bod op een leuke en veilige manier. Kies voor kort en intens met H.I.T.T. of bikkel op de beat met zumba. We bieden meer dan 60 lessen per week, dus er zit altijd iets voor je tussen.

Is volhouden niet je ding? Samen sporten is gezelliger én helpt je om gemotiveerd te blijven. En reken maar dat onze ervaren instructeurs jou bij de les weten te houden. Dikke kans dat jij het volhoudt! Ontdek al onze groepslessen in het rooster.

Je eigen flow in de yogastudio

Ontsnap aan de hectiek van de stad tijdens de yogalessen in onze yogastudio. Hier kun je terecht voor verschillende soorten yogalessen. Alles draait om het vinden van de beste balans tussen beweging en rust. De studio ligt aan de groene binnentuin, waar ruis en herrie wegvallen en je de vogels hoort fluiten. Een verborgen yoga-parel midden in de Jordaan.

eGym

Met de revolutionaire Egym cirkel kan je door middel van 11 volautomatische toestellen in 30 minuten werken aan je kracht en uithoudingsvermogen. Of je nou sterker wilt worden, af wilt vallen of moet revalideren, Egym heeft het beste op maat gemaakte programma. Door middel van krachtmetingen is elk toestel ingesteld op jouw niveau en je kunt je vooruitgang bijhouden in de Egym app. Wie het lastig vindt om zelf aan de slag te gaan in de gym zal merken dat dit ideaal en motiverend is!

train

train

Wat nou stress

Rust nemen is een onmisbaar onderdeel van je gezondheid. Dus wat ga je doen na al dat ploeteren? Juist. Speciaal voor jouw ontspanning hebben we een rustgevende wellness-ruimte met alles om weer op te kalefateren. Je vindt er een Finse sauna, Turks stoombad, infraroodcabine en een relaxlounge. Niet vergeten om koud af te douchen, he?

Mooi dat jij van die bank af komt!