Personal training is er voor iedereen die meer wil. Meer begeleiding, meer motivatie, meer persoonlijke aandacht. Onze gecertificeerde Personal Trainers zijn jouw vraagbaak, mentor of stok achter de deur om écht goede resultaten te behalen. Je trainer helpt je bij het vaststellen van je doelen, en die vervolgens ook waar te maken. Samen werken jullie in 1-op-1 sessies naar jouw gedroomde resultaat. Of dat nu gaat om spieren kweken, kilo’s verliezen, of herstellen na een operatie.

Iedere Personal Trainer heeft haar of zijn eigen expertise, maar allemaal staan ze te popelen om jou te helpen om het beste uit jezelf te halen. Kijk hieronder wie het best bij je past, en stuur direct vrijblijvend een aanvraag.

Roel

Personal training met Roel is nooit saai. Hij is werkzaam in de fitnessbranche sinds 2000 en als freelance Personal Trainer sinds 2003. Door zijn jarenlange ervaring als Personal Trainer zorgt hij ervoor dat je altijd wordt uitgedaagd tijdens jouw training. Naast zijn passie voor krachttraining is Roel na twintig jaar fanatiek fitnessen zich sinds 2016 ook gaan specialiseren in triathlons. Na het behalen van twee kwart en twee halve Iron mans is hij nu in training voor een hele Ironman. Door zijn diversiteit aan opleidingen en sporten heeft hij de tools en kennis in huis waarmee hij u kan helpen uw doelen, wat die ook zijn, te behalen.

 

Anne

Ik ben verslaafd aan bewegen en alles wat daar mee te maken heeft. Gewichtheffen, dansen, crossfit, fietsen, wandelen of achter mijn kinderen aanrennen. Als ik maar in beweging blijf voel ik mij goed, fysiek en mentaal. Ik vind slapen en op de bank hangen met netflix ook heerlijk, maar kan daar vooral van genieten na wat inspanning. De truc is, vind een manier van bewegen die je leuk vindt en die bij jouw lichaam en situatie past. Bij mijn trainingen ligt de meeste focus op kracht. Misschien vind je dat super leuk en stop je nooit meer. Misschien is het niet jouw ding maar leer je een in aantal sessies wel beter bewegen en word je sterker en fitter waardoor je beter voorbereid bent om een andere sport op te pakken. Als moeder van twee jonge kinderen weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om je voeding, training en rust te combineren met werk, thuis en andere verplichtingen. Ik help je graag jouw balans te (her)vinden en doelen te behalen.

Elles

Een powervrouw pur sang! Deze dame leeft sport en gezondheid en weet iedereen aan te steken met haar enthousiasme en doorzettingsvermogen. Ben je een gevorderde sporter die wat dieper in wil gaan op de nieuwste ontwikkelingen op sportgebied? Of ben je gewoon op zoek naar iemand die je altijd weet te motiveren? Dan is Elles jouw trainer! 

Hans

Hans werkt niet alleen als personal trainer, maar traint ook diverse topsporters. Deze drill instructor zorgt er altijd voor dat je tot het gaatje gaat en net dat kleine beetje extra geeft. En als je dan net denkt dat je niet meer kan, knalt hij er een goede grap doorheen, zodat die buikspieren ook lekker actief blijven.

 

Jamal

  

Jamal is over het algemeen de rust zelve. Kalm, vriendelijk en zelden een overtogen woord. Totdat hij in de ring staat. In voor een goede kickbox training waarbij je al je overtollige energie van je af kan slaan? Jamal leidt alles in goede banen. 

Mike

Mijn naam is Mike van Hoorn, personal trainer en gediplomeerd Diëtist. Door deze brede scholing kun je vertrouwen op eend deskundige en professionele aanpak. Ik ben altijd op de hoogte van de laatste onderzoeken en inzichten op het gebied van fitness en voeding. Door een samenwerking aan te gaan en echt te luisteren naar de doelstellingen en wensen van een sporter kan er met meer plezier naar het doel toe gewerkt worden. Mike zijn passie is dan ook om z’n cliënten gezonder, sterker, fitter en uiteindelijk gelukkiger te maken. Ik zie je graag terug tijdens een intakegesprek. 

Health Club Jordaan 2021