Personal training is er voor iedereen die meer wil. Meer begeleiding, meer motivatie, meer persoonlijke aandacht. Onze gecertificeerde Personal Trainers zijn jouw vraagbaak, mentor of stok achter de deur om écht goede resultaten te behalen. Je trainer helpt je bij het vaststellen van je doelen, en die vervolgens ook waar te maken. Samen werken jullie in 1-op-1 sessies naar jouw gedroomde resultaat. Of dat nu gaat om spieren kweken, kilo’s verliezen, of herstellen na een operatie.

Iedere Personal Trainer heeft haar of zijn eigen expertise, maar allemaal staan ze te popelen om jou te helpen om het beste uit jezelf te halen. Kijk hieronder wie het best bij je past, en stuur direct vrijblijvend een aanvraag.

Roel

Nooit een saai moment met de personal training van Roel. Hij is sinds 2000 werkzaam in de gezondheids- en fitnessbranche en is in 2003 gestart als personal trainer. Met zijn jarenlange ervaring zorgt hij ervoor dat je tijdens je work-outs wordt uitgedaagd.

 

Anne

Regelmatig bewegen is een groot onderdeel van een gezonde leefstijl. De truc is, vind een manier van bewegen die je leuk vindt en die bij jouw lichaam en situatie past. Het mooie van trainen in de fitness zijn de eindeloze variaties en mogelijkheden die het biedt. Bij mijn trainingen ligt de nadruk op het ontwikkelen van kracht, maar werk je ook aan jouw conditie. Ik hecht veel waarde aan een goede techniek en leer je alle functionele bewegingen.

Elles

Een powervrouw pur sang! Deze dame leeft sport en gezondheid en weet iedereen aan te steken met haar enthousiasme en doorzettingsvermogen. Elles werkt als sinds 2007 als Personal Trainer en is gek op haar vak. Vooral om het feit dat ieder uur ander is, met een andere client, met een ander doel en een ander verhaal. Dit maakt het voor haar mooi en dankbaar werk. Elles neemt de tijd voor je en stort zich met volle aandacht op je hulpvraag, echt samen aan de slag als een team.

Hans

Het is mijn passie om mensen te helpen zich goed te voelen en het vinden van geluk in het leven. Ik geloof erin dat wanneer je je goed voelt, dit effect heeft op alles in het leven.

 

Jamal

  

Voor Jamal is Personal Training een samenwerking aangaan met de klant waar we resultaat gericht werken aan je doelen en wensen. Dit stopt niet bij het trainen in onze Health Club Jordaan.

Mike

Mike van Hoorn is naast een personal trainer een gediplomeerd diëtist. Door zijn brede scholing kun je vertrouwen op zijn deskundige en professionele aanpak. “Ik ben altijd op de hoogte van de laatste onderzoeken en inzichten op het gebied van fitness en voeding.

Jeroen

  

Jeroen is al 6 jaar werkzaam bij HCJ en sinds 2019 ook onze Fitnessmanager. Het is niet voor niks dat hij deze rol heeft gekregen want luisteren kan hij als de beste. Hij is altijd de rust zelve, maar zal je doen verbazen met zijn scherpe opmerkingen.

Jesse

Jesse heeft interesse in alles wat met sport te maken heeft en kan dat goed kwijt in zijn rol als fitnessinstructeur en personal trainer bij HCJ. Twee van zijn sterkte punten zijn: zijn aanpassingsvermogen om voor ieder individu een passende training te maken en zorgen voor een goede balans tussen actie en rust.

Mike Hogendoorn

  

Mike Hogendoorn heeft ondanks dat hij nog niet heel lang werkzaam is als PT’er veel verstand van krachttraining en spiermassa opbouwen. Onder andere door zijn jaren in de gym als fitnessinstructeur en door zijn interesse in en nieuwsgierigheid naar het vak.

Nina

Nina is naast Personal Trainer ook Sportpsycholoog. Sinds haar twintigste is ze gek van sporten. Ze houdt ervan om dingen te doen waarbij ze even helemaal op kan gaan in het nu. Ook merkte ze al snel hoeveel kracht en drive sporten je kan bieden, juist ook op andere gebieden in het leven.

Raz

  

Raz staat bekent om zijn positieve energie. Maar met zijn ervaring bij de Special Forces weet hij wel van aanpakken! Hij zorgt ervoor dat elke PT-sessie op maat gemaakt is en gericht is op het behalen van het doel.

Health Club Jordaan 2023 - Ook een website laten maken?