Samen houden we covid-19 buiten de deur

We zijn dolblij dat we jullie sinds 1 juli weer mogen verwelkomen op de club. Dat doen we natuurlijk zo veilig en verantwoord mogelijk. Dus moeten we wat extra rekening houden met elkaar en met de regels. En dat doen we niet op z’n elfendertigst. Bij binnenkomst vind je daarom schoonmaakdoekjes en -spray voor de fitnesstoestellen en hebben we de de volgende aanpassingen bij het sporten:

We houden ons aan het “Protocol verantwoord sporten fitness“. Ook is het lesrooster minder uitgebreid dan voorheen en er zijn minder plekken om de 1,5 meter afstand te bewaken. Vrij fitnessen is op basis van reserveringen met blokken van 1 uur en een gelimiteerd aantal plekken. Gelukkig hebben we veel meters beschikbaar.

Ons nieuwe normaal

Natuurlijk streven we ernaar om de komende tijd weer op te bouwen naar het niveau dat mensen van ons gewend zijn. Want wat ons betreft was het ‘oude normaal’ toch echt beter dan het ‘nieuwe normaal’. Met als voorwaarde natuurlijk dat het allemaal veilig en verantwoord is. We hopen je snel te zien op de club!

Health Club Jordaan 2021