Nina is naast Personal Trainer ook Sportpsycholoog. Sinds haar twintigste is ze gek van sporten. Ze houdt ervan om dingen te doen waarbij ze even helemaal op kan gaan in het nu. Ook merkte ze al snel hoeveel kracht en drive sporten je kan bieden, juist ook op andere gebieden in het leven.
Naast haar persoonlijke ervaringen met sporten heeft het haar altijd ge√Įnteresseerd hoe mensen in elkaar zitten. Wat drijft of motiveert iemand, hoe werkt iemand zichzelf tegen of hoe vind je balans in het leven. Ze heeft er dan ook voor gekozen psychologie te gaan studeren, een Bachelor Sociale Psychologie en een Master Sport & Prestatiepsychologie. Dit heeft ze afgerond samen met een opleiding tot Personal Trainer.
 
Motiveren is mij op het lijf geschreven en ik ga graag op zoek naar hoe ik iemand het beste kan helpen. Het voelt als mijn missie om mensen te helpen om lekker in hun vel te zitten, doelen te bereiken en gezond te zijn. De connectie tussen lichaam en geest is enorm sterk en werkt beide kanten op waardoor je de beste resultaten behaalt als je met beide aan de slag gaat. Ik wil graag laten zien dat sporten voor iedereen leuk kan zijn en altijd binnen je leven valt te passen. Enkele redenen waarom doelen niet behaald worden zijn o.a. verkeerde gewoontes waar iemand snel op terugvalt of het hebben van verkeerde associaties of opvattingen.
 
In deze snelle drukke wereld vol prikkels loop je jezelf snel voorbij en is het moeilijk om nog goed te luisteren naar je lichaam en te voelen waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Dit kan zorgen voor continu willen presteren of juist blokkeren waardoor je behoefte hebt aan jezelf weer leren activeren. Tijdens mijn Personal Training sessies ga je jezelf leren kennen; op de rem durven trappen bij het tegenkomen van grenzen of juist dat beetje extra gas geven. Samen trainen is gegarandeerd leuk en door nieuwe uitdagingen aan te gaan word je mentaal sterker. Dit zorgt ervoor dat trainen op de lange termijn energie gaat opleveren i.p.v. inleveren! Geen quick fix maar patronen doorbreken en nieuwe gewoontes aanleren. Samen lifestyle veranderingen maken of gewoon even keihard knallen en doelen behalen. Misschien heb je de motivatie wel maar weet je (nog) niet hoe je dit omzet in de juiste actie, of het volhouden daarvan. Daarmee wil ik je graag in mijn PT sessies helpen!

 

Heb je zin om met mij aan de slag te gaan en te beginnen aan jouw doelen? Vul dan het formulier hiernaast in. Wie weet gaan wij binnenkort samen knallen en jouw wensen waarmaken.